Verwarming instellen waar en wanneer je wilt via mobiele app van Remeha eTwist

De verwarming een graadje hoger met één klik op de telefoon

23 JUNI 2016, APELDOORN
Samenvatting
Een warm huis is een fijn huis, een huis waar je je thuis voelt en waar je graag bent. Om een verwarming in te stellen hoef je vanaf nu niet meer uit je luie stoel te komen, laat staan thuis te zijn. De eTwist thermostaat en bijbehorende gratis app van Remeha maken het je nog gemakkelijker om de verwarming in een handomdraai vanaf elke locatie en op elk gewenst moment te regelen. Geen smartphone? Geen probleem. Deze slimme thermostaat is naast mobiel ook handmatig te bedienen.

Eenvoudig in gebruik
De wensen en behoeften van de gebruiker staan centraal bij deze moderne thermostaat. Het menu is gemakkelijk te bedienen met een groot kleurendisplay en slechts één draai-/drukknop. Het is zo overzichtelijk vormgegeven dat het lezen van de handleiding eigenlijk overbodig is.

Verwarming instellen waar en wanneer je wilt
Door de ingebouwde WiFi-module en de daaraan gekoppelde gratis eTwist app kan de temperatuur op elke gewenste plek of moment ingesteld worden. Gewoon lekker lui vanaf de bank of vanaf het werk voordat je naar huis gaat.

Eenvoudige klokprogramma’s voor cv en warm water
De eTwist beschikt over eenvoudige klokprogramma’s, die via de app én op de thermostaat in te stellen zijn. Voor de verwarming heeft de gebruiker keuze uit drie klokprogramma’s. Er kunnen meerdere klokprogramma’s tegelijkertijd worden ingesteld.

Daarnaast beschikt de eTwist over een warmwaterprogramma met drie standen; het klokprogramma biedt warm water op gezette tijden, het altijd comfort programma geeft voortdurend warm water en het eco programma is energiezuiniger, hiermee wacht je iets langer op het warme water.

Gekoppeld aan buitensensor
Wanneer de eTwist is gekoppeld aan een buitensensor, kan de thermostaat weersafhankelijk ingesteld worden. Als een vooraf ingestelde buitentemperatuur wordt bereikt, wordt een geselecteerd programma automatisch gestart.

In één oogopslag inzicht in het verbruik
Weten hoeveel gas er is verbruikt voor verwarming of voor warm water? De eTwist laat in één oogopslag zien wat het verbruik is, zowel in kWh als kosten. Ook is het mogelijk om de waterdruk af te lezen, indien de cv-ketel dit ondersteunt.

Één app voor meerdere thermostaten
De eTwist beperkt zich niet tot één thermostaat. In de app switch je gemakkelijk tussen meerdere thermostaten. Ook een eventueel vakantiehuis is dus op afstand te bedienen.

Meerdere gebruikers
Één of meerdere gebruikers kunnen toegang krijgen tot de eTwist app. Afhankelijk van de gezinssamenstelling kun je ervoor kiezen om de personen die vaak thuis zijn de app te laten gebruiken.

Alert op storingen en updates
Een eventuele ketelstoring wordt middels een storingscode op de eTwist thermostaat weergegeven en via de app als melding doorgegeven. Zo weet je meteen dat er iets aan de hand is en hoe dit verholpen kan worden. Tevens is de eTwist op afstand te updaten. Zo kan Remeha problemen oplossen en nieuwe functionaliteiten toevoegen. Op deze wijze blijft de eTwist constant in ontwikkeling om bij te dragen aan een warm en fijn huis.

De nieuwe thermostaat is toepasbaar op alle ketels uit het Remeha assortiment en op alle andere cv-ketels met het OpenTherm-protocol. De eTwist app is beschikbaar voor elk type smartphone of tablet met iOS of Android. Later dit jaar is de app ook beschikbaar voor Windows.

Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Remeha

Remeha ontwikkelt voortdurend innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.

Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea Group B.V., een internationaal toonaangevende producent en distributeur van innovatieve verwarmingssystemen, warmwatersystemen en aanverwante diensten. BDR Thermea Group B.V. heeft wereldwijd vestigingen in ruim 70 landen.

berichten